Parasta ennen lomaa – odotus

23.01.2017

Hieman haikein fiiliksin on matkalaukuista revitty vanhat lähtöselvitystarrat irti ja viety varastonhyllylle tyhjennettyinä. Nyt on kuitenkin tämä nainen ollut ajoissa fiksu, ja varannut tarpeeksi matkoja seuraaville kuukausille. Ollaan puolison kanssa katsottu kalenterit läpi oikeastaan koko vuodelle, ja sinne on tuikattu sekä yhteisiä että omia matkoja sopivin väliajoin. Välillä menee vähän ristiinkin, kun työmatkojen ajankohtiin ei pysty aina itse vaikuttamaan, mutta suunnitelmat näyttäisi nyt erittäin toimivilta kuitenkin. Tämä valmiiksi suunnittelu on ollut erittäin kiva ratkaisu, sillä nyt ei tarvitse jännittää enää saako sopivia lentoja ja löytyykö hotellia. Sen kun vaan pakkaa vermeet ja lähtee matkaan.

Tämä vuosi on meillä vähän juhlavuosi, joten siksikin näitä matkoja vähän tavallista enemmän.

Helmikuussa – eli aivan pian – on lähtö sellaiselle mantereelle, jolla en ole ennen käynytkään. Matkakuumeilu tästä reissusta alkoi jo syksyllä heti lentojen varaamisen jälkeen, ja pyörin unettomia öitä miettien aurinkorasvojen vahvuuksia ja kuuman ilmaston vaatevalintoja. Eli ihan kaikkea muuta mitä sitä normaalissa arjessa täällä Suomessa murehtii. Voin sanoa, että tekee mammalle hyvää poistua hetkeksi arjen säädöistä muille maille.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply