Blogikirppis!

26.01.2017

En oikein tiedä mihin näitä törkkäisin myyntiin, joten teen tänne blogiin nyt ihan oman postauksen näistä (nopeampaa kuin Facekirppisten sääntöjen tulkkaaminen). Kuvien alla tarkemmat tiedot sekä hinnat. Nouto vaikkapa Kettukarkki SHOPista Käpylästä. Yhteyttä voi ottaa joko suoraan mailitse kettukarkkiblogi at gmail.com, tai jättämällä kommenttikenttään viestiä (sähköpostiosoite näkyy vain minulle).

Lumi Mhann Brandon -olkalaukku. Väri luonnonvalkoinen, sisävuori tummansininen. Hyvät taskut sisällä ja ulkoa, paksua, kestävää nahkaa. Laukku toimii sekä kassina että olkalaukkuna, ja sinne mahtuu hyvin sisään esim. läppäri + työkamat. Laukku on ollut lähiaikoina niin vähällä käytöllä, että päätin nyt luopua. Hp. 150 e (ovh. muistaakseni n. 360 e).

..

Varjostimen runko esim. tuunausprojekteihin. Valkoiseksi maalattua metallia. Halkaisija n. 50 cm, korkeus n. 45 cm. Hp 5 euroa.

Iittalan Origoa myynnissä myös, nämä eivät oikein mahdu meillä enää minnekään.
Mukit 8 e / kpl (näitä löytyy 7 kpl, kaupan päälle yksi lohkoreunainen)
Ruokalautaset 8 e / kpl (löytyy 2 kpl)
Leipälautaset 6 e / kpl (löytyy 2 kpl)


Marimekko uunikinnas Melooni, käyttämätön 8 e.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply