Meidän kodin koko tarina lehdessä

19.02.2017

Hei, tsekatkaapas kaupan lehtihyllyä – sieltä löytyy meidän koti kokonaisuudessaan Koti ja keittiö -lehdestä. Paljastan jutussa myös sen, miten me tämä talo oikein löydettiin. Se ei ollut mikään oikotien ilmoitus eikä vinkki kaverilta, vaan ihan jotain muuta. Joskus onni tupsahtaa eteen, kun sitä ei osaa odottaa.

Sisustustoimittajalle on aina hauskaa, kun oma juttu pääsee lehden kanteen, ja tässä tapauksessa lehden kannessa on meidän keittiö. Moni onkin bongannut lehtihyllyssä tutun tilan, ja meidän musta-vaaleanpunainen keittiö onkin ehtinyt näkyä jo monessa paikassa – jopa japanilaisessa lifestyle-lehdessä. Tällainen oman kodin näkyminen lehdessä on meille jo ihan luontevaa, ja tykkään saada tällaisen ehjän kuvakavalkadin muistoksi, ja kodin tarinan kunnolla kerralla ylös. Vanhoista kodeista on kiva lukea ja muistella jälkeenpäin.

Juttun kuvat otti taitava Mari Lahti. Äiti luki jutun sanoi, että olette tainneet siivota aika paljon juttua varten…


Lehtijutussa kuvataan kotimme kaksi ylintä kerrosta, ja kellarikerrosta pääsee silloin tällöin kurkkimaan täältä blogin puolelta. Sieltä meinaan löytyy sitä sun tätä kivaa, ja blogiin tulossa pian esittelyä meidän uudesta kellarikylppäristä myös!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply