”I have cheese”

27.02.2017

Vuorokauden mittainen lentomatka Hong Kongin kautta tänne Sydneyyn on nyt ohi, ja ollaan ystäväni Pinin kanssa onnellisesti perillä täällä Bondi beachilla ystävämme kortteerissa.

Ennen lentomatkaa jännitettiin mm. seuraavia asioita:

-Onko matkakirjoja tarpeeksi, ja mitäs jos ne on surkeita (katsottiin leffoja ja vedettiin Twixejä molemmat 9 tunnin lennot. Tilasin bloody maryn, koska ilmaiseksi sain, mutta kaduin, se oli pahaa).

-Kaverimme tilasi Suomesta tuliaisiksi Oltermannin (ostimme kaksi), ja ovelasti ehdotin Pinille että ottaa vaan sinne omaan laukkuun kaikki mahd. maahantulotarkastajahenkilökuntaa kiinnostavat ruokatuotteet. Australiaan ei ihan kaikkea viedäkään. (Näin kävi: Sydneyhin saavuttuamme varauduttiin vähintään joutumista Australian border -ohjelman kuvauksiin, joissa Pini  narahtaa Oltermanneistaan ja joutuu kaivelemaan ne laukustaan. Siinä sitten ihan perus passintarkastuksessa matkakaverini ojensi hepulle passinsa ja sanoi ”I have cheese.”  Ja voe että myö ollaan NAURETTU tälle repliikille veet silmissä monta kertaa. Se passityyppi vaan vastasi että ”Have a nice holiday…” tai jotain.

-Pelättiin, ettei saada unta koneessa (no ei saatu, mut so what. Nukahin rannalle heti lennon jälkeen.)

Tässä alla meidän tervetuliaisjuomaa, kookosvettä. Teki niin hyvää. Lakana meni ottaan ekat auringonsäteet heti parvekkeelle.

Oltermannit pääs myös onnellisesti perille, eikä päästy nyt Australian rajalla -ohjelmaan.

Vaan onpa kiva paikka tää Bondi Beach! Luvassa pari viikkoa juttua näiltä nurkilta, ja myös muualta. Pysykääs mukana! Ja Instagramista myös lisäjuttua (@kettukarkki_maire).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply