Kädet ja jalat nättinä reissussa

13.03.2017

Kun saa sujauttaa varpaat kesäsandaaleihin, tekee hyvää laittaa kynnet ja jalat kuntoon. Kynsilakkavarastoni on melko lailla pastellivoittoinen ja vaalea, ja sieltä löytyy useita ”glitterilakkoja”, joita olen metsästänytkin aika huolella. Sitä täydellisen ihanaa metallinhohtoista lakkaa ei muuten ole ihan helppo löytää. Monesti kynsissä lakan sävy saattaa muuttua vihertäväksi, tai liian keltaiseksi.

Matkalle otan aina mukaan kynsilakanpoistoainetta joko yksittäispakattuina (kosteuspyyhetyyliin, joita olen ostanut Yhdysvalloista) tai tällaisessa pienessä purkissa olevia padsejä. Toivottavasti Gina Tricotilta näitä vielä saa – ihan loistavia. Eivätkä edes haise pahalle.

Jalkapohjat saa kätevästi kuntoon hohkakivellä (omasta kaupasta), joka on kaiken lisäksi tosi nätin näköinen ammeen reunalla tai hyllyllä. Parisen vuotta on omat jalat hoidettu hohkakivillä, ja tykkään oikein paljon.

Kävi hassu juttu – sain PR-toimistosta tuotenäytteinä samoja Essencen kynsilakkoja, joita olen aina ostanut Saksasta työmatkoilla. Nämä nyt Suomeen tulleet markettilakat on hinnaltaan ihan käsittämättömän halpoja – pari euroa kpl – ja kestävät kynsissä erinomaisesti. Itselläni on jo värivalikoimakin kasvanut ihan kohtuulliseksi, ja nyt kokeilin näitä uusia sävyjä. Tämä metallinhohtoinen lakka on mielettömän kiva, kuten näette! Sarjaan kuuluu myös meikkejä, jotka pakkausten designin mukaan on suunnattu enemmänkin teini-ikäisille tyypeille, mutta olin tosi yllättynyt näidenkin laadusta. Suosittelisin erityisesti vedenkestävää ripsaria, kajaaleita ja huulenrajauskyniä. Ei mitään moitittavaa näistä.


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Westend Mum 14.03.2017 at 12:54 pm

    Nuo Essencen kynsilakat ovat muuten oikein laadukkaita ja hinta tosiaan ”ei mitään”.
    http://westendmum.fi

  • Leave a Reply