Nimikoitu synttärilahja

29.03.2017

Kaverit yllättivät Australian-reissulla, ja sain avattavakseni hienon vaaleanpunaisen boksin. Synttärihetki upeassa ravintolassa Sydneyn rannikolla, pienen venetaksimatkan päässä oli jo muutenkin täydellisen ihana.

Hienojen kääreiden sisältä paljastui nahkainen tde.-merkin pouch (The Daily Edited), jossa olivat nimikirjaimeni. Tällainen artesaanifiilis saisi lipua useampaankin käyttötavaraan, kerta kaikkiaan huippu esine. Pouchiin mahtuu hyvin puhelin ja avaimet, ja mietinkin pitäisinkö tätä ihan lompakon virassa, sillä sisältä löytyy korttitaskut sekä vetskatasku esim. kolikoille.

tde. osaa selvästi brändäyksen – pakkaussuunnittelusta täydet pisteet.


Värivaihtohtoja oli kuulemma ollut paljon, mutta tämä taupen sävy oli kuulemma eniten minun näköiseni. Pakko myöntää, että täydellinen valinta. Myös ruusukullan värinen luurini sopii kassin kanssa täydellisesti yhteen.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tiinakaisa 30.03.2017 at 4:33 pm

  Ooh, ihana lahja ja idea ylipäätään!

  • Reply Maire / Kettukarkki 31.03.2017 at 5:44 pm

   Eikös! On kyllä sellainen pussukka joka säilyy varmasti koko elämän mukana. Ja äidiltä tyttärelle.

 • Reply Pini 31.03.2017 at 11:29 am

  Pussukan värin nimi on Pale Pink!

  • Reply Maire / Kettukarkki 31.03.2017 at 5:43 pm

   Haa! Kuvassa se Pale Pink näytti kovin ”pinkiltä”, joten veikkasin taupea. Hyvä tietää :)

  Leave a Reply