Viinitila Bendooley Estate Australiassa

10.04.2017

Vieläkö jaksatte lukea kuulumisia viime kuun reissulta Austaliasta? Kivoja juttuja meinaan riittää! Nyt kun katson näitä kaikkia kuvia, tajuan miten paljon me tosiaan ehditiin kahden viikon aikana nähdä.  Näissä kuvissa esittäytyy pienessä Berrima-kylässä sijaitseva Bendooley Estate, viinitila ja hääpaikka, joka on varsinainen esimerkki innovatiivisestä yrittäjyydestä.

Tila sijaitsi tosiaan aivan keskellä landea, mutta helposti saavutettavissa. Paikkaa vedetään aika kivalla otteella, ja repertuaarista löytyy jos jonkinlaista palvelua  – tässä luettelo joistain:

– Tilalla järjestetään neljät (!) häät viikossa
– Majoituspalvelut
– Ravintola, jossa söimme yhdet parhaimmista hampurilaisista ikinä (saimme viimeisen pöydän, pöytävarauksella – mistä nää ihmiset tulee tänne?)
– Ravintolan yhteydessä on kirjakauppa Book Barn, josta löytyy uusia ja historiallisia kirjoja. Kirjakauppa oli ennen ravintolaa
– Viinitilan omat tuotteet, joita saa myös maistaa. Tilalla järjestetään myös yksityisiä viininmaistelutilaisuuksia

Tässä yllä olevassa rakennuksessa järjestetään viininmaistelu, ja seuraavat kuvat ovatkin sieltä sisältä. Upea rakennus ja sisustus!

Päärakennuksessa meillä oli myös päät pyörällä, ja täältä löytyy ravintola, kirjakauppa, juhlatiloja. Kaikkea ei edes nähtykään. Osuimme tänne hieman sateisena päivänä, mutta tunnelma oli silti lämmin ja kotoisa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply