Adean vaaleanpunainen Mr. Jones olkkarissa

11.04.2017

Johan nyt, on jäänyt meidän uusi sohva kokonaan esittelemättä! Syksyllä hankittu vaaleanpunainen unelma oli tosiaan meidän pitkäaikainen haave, ja Mr. Jones istuu varsin mainiosti vanhan talon tyyliin.

Hassu juttu, mutta tämä meidän sohva on se tismalleen sama yksilö, joka on seikkaillut pressi- ja mainoskuvissa ja mm. Åhlensin näyteikkunassa Ruotsissa (!). Ja tuon sohvan vaaleanpunaista verhoilua olen huokaillut monen monta kertaa. Ihmeellistä siis, että se on nyt täällä meillä. Joskus sitä vaan kirjaimellisesti saa mitä haluaa.

Meidän entinenkin sohva (valkoinen Adean Band) on Adealta, ja kyseinen merkki onkin pitkäaikainen suosikkini kotimaisista sohvanvalmistajista. Laatu on aivan mieletöntä, ja sohvan jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä.

Tässä Mr. Jonesissa on kehon lämpötilaan reagoivaa ”älypehmustetta”, ja sohva onkin kuin lämmin syli. Se on ihanan upottava, mutta runko ja sohvan muoto samalla myös tukeva. Kerta kaikkiaan aivan loistava ostos.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sarp 11.04.2017 at 6:51 pm

  Mr. Jones on kyllä kaunis ja klassinen.
  Väri on yllättävä, mutta erittäin hurmaava.

 • Reply Laura 14.04.2017 at 8:54 pm

  Meillä on ns. loppuelämän koti. Kun jouduimme purkamaan edellisen kotimme homeen vuoksi, emme halunneet enää ostaa toisten rakentamia taloja. Jäimme samalle tontille ja rakennutimme talon, jonka jokainen kohta on mietitty tarkkaan mahdollisimman terveeksi ja tarvittaessa mahdolliseksi korjata. Talo tehtiin tehokkaaksi neliöiltään, jotta voimme jäädä tähän myös kahdestaan lasten muutettua omilleen. Pohjaratkaisu suunniteltiin niin, että tästä saa myöhemmin järkevän talon kahdelle väliseiniä purkamalla.

  Kolmessa vuodessa sisustus ei ole vielä tullut valmiiksi, mutta eihän tässä ole kiire, kun on loppuelämä aikaa ;) Tontti on niin suuri, että ehkä joskus rakennetaan lisää.

 • Reply Laura 14.04.2017 at 8:58 pm

  Hupsis, jossain kohdassa pomppasin edelliseen postaukseen. Kommenttini oli siis viimeisimpään kirjoitukseen :)

 • Reply Tanja 17.04.2017 at 8:31 am

  Muutamaan kertaan on tullut Mr. Jonesia koeistuttua ja parempaa sohvaa saa hakea.

 • Leave a Reply