Kekseliäs viherkasviseinä

23.04.2017

Sydneyn reissulla hauskaa oli vain vaellella kaupungissa ja etsiä kivoja paikkoja – koska eksymällä löytää aina parhaat jutut. Osuimme onnistuneen eksymisen ja siitä johtuneen nestehukan ja vatsaa korventavan nälän jälkeen idyllisen Bronten kaupunginosan pieneen keskustaan Macpherson Streetille. Pienen pienessä kulmaravintola Huxton’sissa söin muuten elämäni parhaan kalahampurilaisen (täydellinen baageli, välissä marinoitua punasipulia ja sitä sushiannoksista tuttua merileväsalaattia – nerokasta laittaa sitä myös hampparin väliin). Mutta ei Huxton’sista sen enempää – paitsi että jos käytte Sydneyssä, tänne kannattaa tehdä retki. Jää hyvä mieli sekä kivasta sisustuksesta, ruoasta että iloisesta palvelusta.

Kun kaverini käväisi ruokakaupassa, piipahdin sillä välin kurkkaamaan naapuriravintolan kivannäköistä sisustusta. Ravintolan läpi meni tällainen ”epätila”, jossa sijaitsivat kassakone ja josta oli pääsy wc-tiloihin. Kapean käytävän seinille oli aseteltu sinne tänne eripari kukkaruukkuja ja tuikkuja – erittäin kaunis toteutus pienellä budjetilla. Tällaisen teen vielä itsekin johonkin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply