Vuoden paras huonekalukirppislöytö

29.04.2017

Joskus kannattaa reagoida nopeasti. Ainakin Facebook-kirppiksellä, kun myyntiin tupsahtaa kiva setti Muuramen alkuperäisiä puisia lipastoja. Tämä yhden ison ja yhden pienen lipaston setti, sekä pöytätaso, maksoivat yhteensä 200 euroa. Ei paha! Olin ensimmäinen varaaja, vaikken edes ollut päättänyt mihin meillä kotona nämä päätyvät. Keittiön ikkunan edessä aivan loistava astiapiilot. Nyt on paikka keittiöpyyhkeille, kynttilöille, lasagnevuoille ja vanhoille aarteille.

Meillä on näitä ennestäänkin, ja näistä saa tarvittaessa nyt aika isonkin setin riviin. Ihana mahdollisuus tulevaisuuden sisustusprojekteihin. Tykkään nimenomaan näistä alkuperäisistä kokopuisista Muurameista.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sarp 30.04.2017 at 11:54 am

  Minulla on ollut 35 vuotta työpöytänä Muurame. Ei ole täyspuinen, mutta on kestänyt sekä materiaalin ja muodon puolesta loistavasti aikaa. Tuollainen leveä malli, jossa ylälaatikko jaettu kahteen osaan, on omallakin toivelistalla. Saiai tosiaan olla vielä tuollainen täyspuinen.

  • Reply Maire / Kettukarkki 01.05.2017 at 11:32 am

   Nämä on kyllä järjettömän kestäviä – minulla kans oli lapsena Muuramen koulupöytä. Törmäsin muuten tämän ostoksen myötä ensimmäistä kertaa lipastoon, jossa tuossa ylärivissä kaksi laatikkoa vierekkäin. Tykkään kovasti!

 • Reply Jonsku 02.05.2017 at 2:24 pm

  Meillä on mun kummien perintö Muurame parisänky, ikää lähemmäs 40v varmaan. Pieniä kolhuja, mutta tukeva ja kestävä sänky!

 • Leave a Reply