Asuntokaupoilla

16.05.2017

Kuvan näky odotti meitä, kun ensimmäistä kertaa avasimme ihan itse oven, omilla avaimilla. Vihdoin on maata jalkojen alla – ärsyttävä välivaihe on ohi. Kun päättää luopua vanhasta kodista, tutusta ja turvallisesta, ja astua pienellä riskillä johonkin uuteen, on vatsassa todella epämukava tunne ja jaloissa levottomuus. Tehtiinkö me nyt oikein? Ollaanko me ihan hulluja? Nyt ollaan voiton puolella!

Meidän kodillemme löytyi juuri täydelliset uudet asukkaat, juuri sellaiset kuin toivoimme. On todella hyvä mieli luovuttaa tämä ihana koti juuri heille, mikä tekee luopumisesta asteen verran helpompaa.

Tämä viikko alkoi erityisen jännittävillä hetkillä. Teimme eilen asuntokaupat, ja nyt uusi koti on meidän. Tästä alkaa työntäyteinen seikkailu, johon kuuluu remonttipölyä, suunnittelua, venymistä töiden ja kotiprojektin välillä, priorisointia, eineshyllyn haltuunottoa (raksaruokavinkit tänne, kiitti!), roskalavoja ja uuden oppimista, kodin ja remonttikodin välillä retkeilyä.

Mut oon mää kyllä tosi onnellinen!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Retromoderni 17.05.2017 at 6:16 am

  Jeeee, me Me aletaan kans hommiin. Tuut soittajan sit ovikelloa, koska skumppaa on aina kylmässä.

 • Reply Hanna H 18.05.2017 at 11:30 am

  Ihanaa! <3 Onnea uuteen kotiin! :)

 • Reply Tanja 18.05.2017 at 7:02 pm

  Innolla jään odottamaan millainen on uuden kodin ”lopputulos”. Onnea uuteen kotiin 🍀.

  • Reply Maire / Kettukarkki 20.05.2017 at 10:17 am

   Kiitos Tanja!
   Luvassa paljon remppajuttuja ja varmasti monenlaisia lopputuloksia eri huoneista. :)

  Leave a Reply