Keittiön ikkunassa kirsikkapuu

21.05.2017

Tulevassa kodissa tekee päivittäin uusia huomioita. Ehdimme pistää merkille, että yhden ikkunan edessä kasvaa puu, mutta vasta nyt sen kukkiessa kauniisti ymmärsimme sen olevan kirsikkapuu. Puutarha ei ole tällä hetkellä prioriteetti numero ykkönen, mutta siitäkin yritetään pikapikaa nauttia muun homman lomassa.

Tästä huoneesta tulee kodin uusi keittiö, ja  se onkin varsin siistissä kunnossa verrattuna moneen muuhun työn alla olevaan huoneeseen. Lattialta on poistettu linoleum-levyä (tai sen tapaista mattoa) jo kerros, ja alta paljastui ilmeisesti alkuperäinen lautalattia. Tämä kuva tuli napattua päivällä kreivin aikaan, sillä nyt jo iltapäivällä tutkimme sen alla olevan purun kuntoa.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply KirsikkaHoo 25.05.2017 at 6:56 pm

    En kyllä keksi mitään ihanampaa, kuin kirsikkapuu ikkunan edessä. <3

  • Leave a Reply