Espanja on aina hyvä idea kesken remontin…

03.06.2017

…tai sitten ei.

Muistan ajatelleeni tätä 2 viikon matkaa varatessa viime syksynä, että ihan varmana ollaan jotain muuttoo tekemässä just samaan saumaan. Ja TADAA!

No, ei voi tietää.

Me vuokrattiin tutulta tällainen kaksio Benidormin rannalta 17. kerroksesta, ja tuo huikea näkymä on täältä meidän parvekkeelta. Sen verran korkealla ollaan, ettei tuo meidän korkeanpaikankammoinen pysty tulemaan parvekkeelle (Aavee). Hieman koomista. Se ei myöskään meinaa päästää meitä tänne, vaan luulee että tuuli (täällä ei tuule) tempaisee meidät mukanaan. Ilmoitan sen kohta Oudot kammot -ohjelmaan.

Hei nyt se tuli tänne partsille! Mutta puristaa mua jalasta.

Tuolla alhaalla on meidän altaat. Mainio paikka, ei juuri ruuhkaa eikä tappelua allastuoleista (jessss!).

Ennen laskeutumista Alicanteen näkyi koneesta tällaista. Näkkäriä! Sanoi 4-vuotias.

Oikeasti oli vähällä ettei eilen lähdetty samoin tein Norwegianilla takaisin kotiin. Oli sellanen ****tus päällä ettei tosikaan. Meikä stressistä (työt, remontti) jo valmiiks ihan hermona ja siihen päälle mm. seuraavaa:

– Huutoa lapsille lentokoneessa, lentoasemalla, autonvuokraamossa, autossa sekä majapaikassa.

– Autonvuokraamot = helvetti maan päällä. Meneekö mikään ikinä sovitusti? No ei mene ei! Luottoraja oli kuskilla liian pieni – ei suostuttu ottaan kakkoskuskia (meikäläistä) papereihin hintaan 90€, eikä extravakuutusta hintaan 250€. Soitto Nordeaan ja luottorajan nosto (samalla lapset riehuu ympäri kenttää siinä). No sit ****u vihdoin kun saatiin sen autopaikan nro 189, josta auto piti hakea x kerroksesta valtavasta parkkihallista, selvis ****u 30 minuutin jälkeen ettei sellaista parkkinumeroa oo heillä olemassakaan! Hirmu kiva kahden lapsen ja kolmen matkalaukun kanssa stepata parkkihallia ees taas etsimässä olematonta autoa. Eräs heppu sit paikansi meidän auton ja rai rai ei kun kivaa lomaa viettämään. Aivan hiessä ja hiilenä.

– Illalla majapaikan suihkusta tuli vain jääkylmää vettä. Lapsi siinä ihan soosisena sitten ….espanja ja espanjalaiset kätevästi parvekkeen puolella olevat vesiboilerit, ***keli. Eipä tuu siinä suihkussa sellasta vaihtoehtoo hirveesti mieleen!

Päätettiin ettei enää ikinä lähdetä ulkomaille.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi 04.06.2017 at 7:23 am

    Haha, anteeksi että naurattaa! Kyllä te pian rentoudutte ja Espanja houkuttelee teidät taas puolelleen. Älä pakota Aaveeta parvekkeelle! Mun parveke on aina korkeintaan tokassa kerroksessa ja sittenkin kaikki huonekalut vähintään metrin päästä kaiteesta.

    • Reply Maire / Kettukarkki 11.06.2017 at 9:09 pm

      Oikeassa olit! Nyt jo viikon jälkeen helpottaa ja nautin kellottomuudesta, auringosta iholla, halvasta viinistä ja Elena Ferrantesta.

    Leave a Reply