Uusi toimistotila

05.06.2017

Edellisenä iltana ennen Espanjaan lähtöä sain avaimet tänne uuteen työtilaani, joka sijaitsee ihan Kettukarkki SHOPIN kyljessä. Kaupan varastotila alkaa olla tapissaan, ja meiltä puuttuu sellainen kunnon keittiötila ja taukopaikkakin.

Tästä valoisasta tilasta ajattelin valloittaa takimmaisen huoneen, ja etummainen tila on vielä kysymysmerkki. Tavoitteena on jakaa vuokrakustannuksia ja löytää tähän esimerkiksi kiva pieni porukka freelancereitä mukaan.

Toisaalta tila toimisi mainiosti myös tapahtumapaikkana esim. lanseerauksille, pienille juhlille, pop upeille, jolloin tilaa voisi vuokrata päivä- tai viikkohintaan. Näitä siis nyt pohdin, ja olen avoin ehdotuksille!

Ympäristö on mitä idyllisin – kun Käpylässä ollaan – ja itse olen viihtynyt todella hyvin näillä nurkilla työskennellen nyt jo reilun vuoden.

Mikäli tilan ”osakkuus” kiinnostaa, voi viestiä laittaa vaikkapa mailitse (kettukarkkishop at gmail.com).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply