Me muutetaan – ja blogikin muuttaa!

12.06.2017

Viikon päästä 19.6. blogini muuttaa omalle domainille, ja samalla loppuu pitkä yhteinen matka Aller Median eli Idealistan jengissä, jonne integroiduimme Divaaniblogisaitin loputtua. Tahtoisin kiittää yhteisistä vuosista Allerin osaavaa taustaporukkaa sekä erityisesti mediatalon kanssabloggaajia – teidän kanssanne on ollut todella mukavaa! Olen todella kiitollinen kaikesta mitä olen saanut, kokenut ja oppinut, ja minusta sekä Kettukarkki-blogista on pidetty hyvää huolta – Lämmin kiitos!

Muuttopäätös siirtyä itsenäiseksi bloggaajaksi on syntynyt pikku hiljaa, ja nyt tuntui luontevalta ”aloittaa alusta”, kun kerran koti ja blogissa näkyvä ympäristökin vaihtuu. Taidan olla sitä ihmistyyppiä, joka haluaa pitää kaikki langat omissa käsissään, joten tämä itsenäistyminen tuntuu nyt luontevalta tähän saumaan.

Ilmoitan Kettukarkki-blogin uuden osoitteen näinä päivinä!

Kirjoittelen näitä muuttoajatuksia tällaisista maisemista. Nautimme auringosta ja vapaa-ajasta Espanjan rannikolla vielä hetken ajan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply