Tontille saapuu tavaraa

13.07.2017

Muuttoon 14 päivää (salaa toivon, että tässä on joku laskuvirhe).

Se on tapahtunut aamu jos toinenkin, puhelimeni soi ja kuski soittaa, että tavaraa olisi tulossa. Touko-kesäkuun aikana tilatut kaapistot, altaat, laatat sun muut alkavat hiljalleen lipua kohti lopullista määränpäätään.

Tässä saapui Temalilta Nakkilasta kodinhoitohuoneen kalusteet sekä allas. En malta niinkuin yhtään odottaa, että nämä saadaan paikoilleen. Vaikka tässä on ehkä 1.000 rautaa tulessa yhtä aikaa, onhan tämä nyt ihan sairaan hauskaa ja jännää.

Stalan tehtaalta Lahdesta saapui meille myös tyylikäs lava. Onpa muuten aika hienoa pakkaussuunnittelua – must say. Stalalta meille tulee altaat keittiöön ja kodihhoitohuoneeseen sekä polttopuunsäilytystelineitä. Ja hieno Tapio Anttilan suunnittelema postilaatikko! Tänään nappasinkin ohi kävelleen posteljoonin hihasta kiinni, ja yhdessä katsottiin postilaatikolle sopiva paikka.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply