Lattiaa näkyvissä!

14.07.2017

Muuttoon 13 päivää.

Nyt on sellainen tilanne työmaalla, että alkaa se palkitsevin vaihe eli se, kun rakenteita aletaan laittaa piiloon. Odotetuin asia (heti vessanpöntön jälkeen)  eli ihanat leveät lautalattiat on nyt asennuksen alla.

LVI-firma on asentanut tuleville uusille pattereille putkivedot, ja nyt kun ne on paikoillaan, lattioita voi alkaa laittaa umpeen. Päätin vaihtaa lähes kaikki patterit, sillä suurin osa oli elinkaarensa lopussa, putkien ruostuneista ja tiputtavista liitoskohdista puhumattakaan.

Uudet patterit tulee olemaan talon tyyliin sopivat, sellaiset vanhanaikaiset pylväspatterit. Samaan konkurssiin nämäkin.

Lattiaa! Olin itse pois kaupungista kun sain tämän kuvan, ja ae että tuntui mahtavalta nähdä lankut paikoillaan.  Näissä seuraavissa tulossa kodinhoitohuone, alimmaisessa keittiö.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply