Pakkauspuuhissa, huomenna on se päivä

27.07.2017

Muuttoon yksi päivä.

Taas sullotaan elämää muovilaatikoihin ja ajatukset tulevassa. Täällä eletään kaoottista aikaa, kaikki kireinä ja vaikka lepoa tarvitsisi jo kipeästi, ei sitä ole luvassa hyvin pitkään aikaan. Voimaa saa onneksi koko ajan valmiimmasta ja valmiimmasta uudesta kodista, joka ehkä jo vähän tuntuu omalta.

Remontin kanssa meillä on muutama pieni viivästyttävä takaisku, mutta kerron niistä lisää paremman ajan kanssa. Nyt pakkauspuuhiin! Ahistaa, ahistaa, ahistaa. Mut ei voi pysähtyä miettimään.

(Tuossa Aaveen kanssa todettiin äsken aamukahvipöydässä, että hyvinhän tässä on asiat. Ei ole kellään vatsatautiakaan muuttopäivänä, kuten kerran oli hänellä itsellään. Ja silloin meillä ei ollut muuttofirmaa.)

Keittiö meille tulee Käpylään vasta elo-syyskuun vaiheessa, joten eletään pienellä keittiöarsenaalilla nyt siihen asti. Pieni määrä on helppo (käsin) tiskata, ja muovilautasten kanssa on huolettomampaa. Paitsi että itseni tuntien kaivan heti ekana päivänä oikeat lautaset muuttolaatikosta…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sarp 27.07.2017 at 4:39 pm

  Näitä kuvia katsellessa tajusin etten ollut pitkään aikaan nähnyt kuvia tuosta ihanasta mustasta vitriinistä.
  Ja mitä aarteita siellä onkaan.
  Lähetän täältä virtuaalista voimaa muuttotohinoihin <3

  • Reply Maire / Kettukarkki 04.08.2017 at 3:04 pm

   Kiitos muuttotsempeistä! Prosessi tulee olemaan pitkä…

   En malta odottaa, että saan ladata kaapin täyteen niitä aarteita. Nyt vielä odottaa uudessa kodissa tyhjillään, sillä sitä täytyy todennäköisesti siirtää pattereiden asennuksen vuoksi. Odotan… odotan… odotan.

  Leave a Reply