Kamat Käpylässä, huoh

31.07.2017

Perjantaiko se oli? Tässä menee ihan päivät sekaisin, sen verran työntäyteistä elämää tällä hetkellä. Muuttopäivä koski siis tavaroita – vaan ei ihan vielä meitä. Kodissa oli sen verran vielä kesken, että tarvittiin noin viikko lisäaikaa kylppärin tekoon.

Tässä kuitenkaan missään hädässä enää olla, kaveriperhe Käpylästä lainasi meille ihanaa omakotitaloaan viikoksi. Tämä se on luksusta – olla viikko kauniissa paikassa, jossa ei remonttia eikä muuttolaatikoita. Lapsille varsinkin tuntuu tekevän hyvää, pihalla kirmaamisesta päätellen.

Muutosta sananen – on se vaan veemäistä ja selän rikkovaa hommaa (muuttofirman ottamisesta huolimatta). Revin kellarissa tavaroita pakatessani hiuksis päästä, kun vastaan tuli MONTA laatikkoa ja nyssäkkää joiden sisällöt oli tyyliin: omia laukkuja 90-luvulta jotka luulin heittäneeni pois jo viitisen muuttoa sitten, keskeneräisiä vauvanvaateprojekteja esikoisen vauva-ajalta (13 v. hillottuja!), tyhjiä kenkälaatikoita ns. upeilta merkeiltä, ”klassikkovaatteita” eli jotain virttyneitä low budget -kirppislöytöjä opiskeluajalta. Ai että miten ahisti. Ja mikä parasta, meidän pihan roskis oli ääriään myöten täynnä, joten mun piti jälleen roudata tää roina uudestaan mukanani.

Vaan tarinapa tulee päättymään hyvin. Nyt yhteen huoneeseen on perustettu sorttauskeskus, tavaraa tulee meinaan lähtemään.


Meillä oli mielenkiintoinen episodi omalla pihalla. Siihen liittyy 182-kiloinen kylmiöpakastin, liian pieni oviaukko ja kylmäketjun katkeaminen kahdeksi vuorokaudeksi. Vaan siitäpä lisää toisen kerran. Nyt nukkumaan, muuttolaatikkotetristä on nääs pelattu tänään.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply