Laatoitushommia

04.08.2017

Kaupallisessa yhteistyössä: Pukkila

Vesipiste ihan mihin vaan ja vessanpönttö haaveissain. Kohti tätä kiintopistettä mennään nyt vauhdilla, vaikka laattojen osalta tuli pientä takapakkia.

Laattavalinta oli täydellinen. Tilasimme Bernini Stone -malliston Calacatta Oro -mosaiikkilaatan pelkän kuvaston perusteella, ja näin livenä nähtynä se näyttää vieläkin ihanammalta. Olen erittäin tyytyväinen valintaan, tyyli on juuri sitä mitä hain. Laatan sävy on kaunis, ja muutenkin hexagon-malli sopii vanhaan taloon mainiosti.

Laattatehtaan lähettämästä määrästä puuttui kuvan verran laattoja, vaikka tilattiin Pukkilan kanssa oikeat määrät. Toimitusaika tehtaalta oli parisen kuukautta, ja odotimme laivakontissa saapuvia laattoja into piukeena, jotta päästäisiin laatoitushommiin.

Meinasi iskeä paniikki, mutta saimme nopeasti apua Pukkilalta ja puuttuvat laatat kiidätettiin Portugalista meille dhl:llä parissa päivässä. Pulssi laski tässä vaiheessa normaalille tasolle ja laatoitus pääsi jatkumaan.

Tässä saumattiin kiireen vilkkaa pöntön ympäriltä, jotta saadaan tänään sellainen asennettua. Johan jännittää.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sirpa Kivilompolo 04.08.2017 at 9:06 pm

  On kyllä hyvännäköistä laattaa, sopisi meidänkin vanhaan taloon. Remonttireiskallani on ollut niin paljon työtä yrityksen talossa, että kotiremppa vielä odottaa. Paljonko on laatan neliöhinta?

  • Reply Maire / Kettukarkki 04.08.2017 at 10:01 pm

   Kiva kuulla, että miellyttää!

   Neliöhinta taitaa olla n. 300 e, mutta kannattaa tarkistaa Pukkilalta. Tuon laatan jännän koon vuoksi oli vaikea mitata menekkiä. Mutta tuon suuntaista!

 • Reply Tuulia 06.08.2017 at 3:04 pm

  On sitä teillä sattumaa ja tapahtumaa kerrakseen aina! Huh, onneksi kaikki on mennyt lopulta ihan hyvin?! – Tosi kaunis laatta tuo, ja kaikesta muustakin olen tykännyt, kuten myös Käpylästä :)

  • Reply Maire / Kettukarkki 07.08.2017 at 6:23 pm

   Moi Tuulia! Näinhän se taitaa olla, ettei remppaa ilman vähintään vesivahinkoa (sellainenkin muuten sattui). Aina näiden toimitusaikojen kanssa on pientä jännitysmomenttia, mutta pieniltä viivästyksiltä ei taida välttyä koskaan.

   Kiva kuulla, että tykkäät laatasta! Livenä aivan ihana. :)

  Leave a Reply