Keittiön asennus alkoi pullanpaistolla

05.09.2017

Kaupallisessa yhteistyössä: Ilve ja Unique Home

Kun on kohta pari kuukautta tiskannut neljää muovilautasta, tuntuu tuleva keittiö erittäin luksukselta. Viikonloppu kului asennuksen parissa, ja tämä on nyt jokaisen seuraavan illan ohjelma. Olisimme päässeet paljon helpommalla jos olisimme tilanneet myös asennuksen, mutta tässä nimenomaan halusimme säästä (rahaa). Työ on tietenkin paljon hitaampaa kun kaksi amatööriä pähkäilee osien kanssa. Onneksi Unique Homella on heti apu paikalla, jos tulee kysymyksiä. Kaikki pisteet heille siitä.

Ilven kaasuliesi on odottanut parisen kuukautta pahvilaatikossa keittiössä, ja nyt vihdoin saimme kaivaa sen esille. Kieltämättä vähän jouluaattofiilikset – niin hieno se on! Tämä uuni oli melkoinen sijoitus, mutta se oli ihan pakko saada. Meillä oli Ilve edellisen kodin keittiössä myös, ja uuni oli niin mahtava, että se toi iloa jokaiseen arkipäivään ja aina kun sitä käytti. Kerron tästä myöhemmin lisää vielä, ominaisuuksista ja ulkonäkövalinnoistamme.

Pullista haaveiltiin ja pullia saatiin! Kyllä tuntui hyvältä, että ensimmäinen asia joka uudesta keittiöstä ja uunista tulee ulos, on itsetehdyt voisilmäpullat (epävirallisessa tarinassa uunista tuli lauantai-iltana verensokerit todella alhaalla pikana paistetut Oolannin ranut ja Ikean lihapullat.)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply PETTERI 13.07.2018 at 8:18 pm

  Itsellä harkinnassa 70cm tai 80cm Ilve kaasulieden ja liesituulettimen hankinta. Onko toiminut hyvin? Onko vinkkejä lisävarusteista tai muusta Ilveen liittyvästä.

  • Reply Maire / Kettukarkki 17.07.2018 at 2:11 pm

   Tsau! Tässä pari kommenttia Ilven lieteen ja liesituulettimeen liittyen.

   Liesituuletin:
   Mallista tykkään tosi paljon. Kolmos-nelostason tuuletus on melko kovaääninen. Mitään sen kummempaa laatueroa itse tuuletukseen en ole huomannut tämän ja muiden merkkien välillä (edellisen kymmenen vuoden aikana meillä ollut ehkä 5 eri liesituuletinta). Jos liesituulettimen saa yhdistettyä hormiin ja sitä kautta huippuimurilla toimimaan, on homma ihan eri kuin tämä aktiivisuodattimella toimiva.

   Kaasuliesi:
   Meillä tosiaan tuo 90 cm liesi, joten pystyn vastaamaan vaan lisävarusteisiin sen osalta.
   Pizzakivi on aivan ehdoton, ollaan käytetty paljon! Leikkuulauta, jonka saa tuohon teppanyaki-parilaan (asettuu sen päälle), on ollut myös laskutasona toimiva (joskin sikakallis mielestäni). Leikkuulautana on tullut harvemmin käytettyä. Isoimman kaasupolttimen ollessä täysillä on välillä leikkulauta ottanut vähän liekistä osumaa (mun äiti ollut kokkaamassa, eli itselleni ei tätä ole tapahtunut).
   Teppanyakiin vasta vähän perehdytty, mutta joka käyttökerta on ollut positiivinen.

   Kaasuliesi on aivan loisto-ostos, voin suositella todellakin! Nautin joka kerta kun sitä käytän.

  Leave a Reply