MUJI POP UP 2 rekry!

01.11.2017

MUJI tulee taas! Haen 13-henkiseen työtiimiini uusia jäseniä, ja huipputiimiin etsimme KOLMEA uutta ihmistä! Etsimme juuri sinua, jonka sydän sykkii MUJille ja haluat työskennellä yhdessä tässä ainutlaatuisessa projektissa Helsingissä maailmalla tunnettujen design-tuotteiden parissa – lämminhenkisessä porukassamme.

Lue alta lisää, ja ole yhteyksissä mailitse mikäli olet etsimämme henkilö. Vinkkaa paikasta myös ystävällesi, joka kenties design-alan freelancerina olisi juuri sopiva ja kiinnostunut liittymään joukkoomme.

TYÖN KUVAUS
Pop up -kaupan asiakaspalvelijan työ sisältää myyntityötä, myymälän tavaroitusta yhdessä kansainvälisen tiimin kanssa ennen ensimmäistä aukiolopäivää, esillepanotehtäviä, järjestelytehtäviä sekä koulutusta kyseisiin tehtäviin. Pop up -myymälä toteutetaan Helsingin keskustan alueella.

TYÖNANTAJA
Haarla Interior Tmi / Kettukarkki SHOP / Maire Haarla (MUJI POP UP myymäläpäällikkö)

TYÖN AIKA
Työn kesto on kokopäiväinen ja määräaikainen n. 22.11.2107 – 12.1.2018, sisältäen myös työvuorot 23.12. (8 h), 24.12. (3 h) ja 31.12. (8 h).

SINÄ OLET
ihana, hymyilevä, iloinen, joustava, täysi-ikäinen, designin ammattilainen tai siitä aidosti kiinnostunut, kokenut myyntityössä, palveluhaluinen, oma-aloitteinen (!), kielitaitoinen (sujuva suomi ja englanti must, ruotsi ja muut kielet plussaa). Plussaa kokemuksesta iZettlen käytössä.

PALKKAUS
on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen tai vaihtoehtoisesti B2B-laskutuksella tuntipalkkana.

HAKEMUS
Vapaamuotoinen hakemus sekä CV jätetään kirjallisena mailiosoitteeseen kettukarkkishop(at)gmail.com viimeistään su 5.11. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastata. Hakijalla tulisi olla mahdollisuus päästä käymään haastattelussa Kettukarkki SHOPilla Käpylässä Helsingissä (Kullervonkatu 22) joko tiistaina 7.11. klo 13 – 16 tai keskiviikkona 8.11. klo 15 – 18. Hakemuksessa voi kertoa kumpi ajankohta sopisi paremmin.
Valinnasta ilmoitetaan viimeistään perjantaina 10.11.2017.
Hakemukseen otsikoksi: MUJI pop up 2 työhakemus

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mipal 02.12.2017 at 5:42 pm

    Hei! En löytänyt mitään foorumia mitä kautta olisin voinut kysellä Mujin popupin hinnoista, kun pienempi diffuuseri jonka hinta nettisivuilla oli ~60€ on pop upissa 90€ 🙈 Mistä moinen hintaero johtuu tai tiedätkö jonkun sivun josta voisin tästä kysellä. Tuntuu hassulta että eri hinnat kaupassa/netissä.

    • Reply Maire / Kettukarkki 04.12.2017 at 3:03 pm

      Moikka! Pop upin hinnat täällä Suomessa poikkeavat jonkin verran muiden euromaiden hinnoista – jotkut hinnat ovat pienempiä ja jotkut isompia.

    Leave a Reply