Yläkerran purku täydessä tohinassa

15.06.2018

No niin, vihdoinkin päästään käsiksi yläkertaan täällä meillä. Täällä tapahtuu tällä hetkellä kovalla rytinällä, enkä meinaa itse pysyä mukana työkiireiden takia. Parhaillaan meillä on kattourakoitsijat katolla, kun itse seikkailen ympäri maata tekemässä yhtä IHANAA telkkariohjelmaa. Kiitos WhatsAppin, tiedän päivittäin missä mennään remontin kanssa.

Yläkerrassa meillä on siis n. 60 neliötä tilaa, joka on tällä hetkellä purettu kokonaan pois ja huoneet rakennetaan nyt uudestaan (kököt eristeet, vuotavat vanhat kattoikkunat jne.). Muutamme vähän huoneiden muotoja, kolmen kattoikkunan malleja ja lisäksi sinne tulee pari märkätilaa. Yläkerta on ollut koko meidän asumisen ajan suljettuna pois käytöstä, sillä sieltä otettiin jo viime syksynä kaikki patterit sun muut pois.

Tällä hetkellä meidän tytöt jakaa alakerrasta n. 15-neliöisen makkarin ja kaikki osapuolet tässä (minä mukaan lukien) odotetaan kuumeisesti, että yläkertaan saadaan teinille oma musankuunteluhuone, 5-vuotiaalle toivomansa möksötysnurkka ja alakertaan mulle vapautuva oma työhuone. Tämä kaikki edellä näkyvä on purettu pois, ja näissä seuraavissa kuvissa näkyy purkuvaiheita. Purkaminen on toteutettu kokonaan itse, paitsi oli ihan mahtis kaveri yhden päivän riuhtomassa apuna. Joteskaan mua ei ollenkaan kauhistuta saati stressaa tuo yläkerran homma, vaikka lähes kaikki tuntuu kauhistuvan, kun näkee näitä kuvia. Meillä on niin toimiva tiimi tekemässä, ja asiat rullaa eteenpäin. Ja kun vastoinkäymisiä tulee, ne selvitetään eikä jäädä vatvomaan. Mutta ompas vaan hauskaa nähdä millainen tuosta sotkusta vielä tulee!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maijalan Anna 15.06.2018 at 7:11 pm

    Ei näytä ollenkaan pahalta! Mut tietty paljon kiinni mihin vertaa, jos remontti on aina tarkoittanut uutta maalia seinään, näyttää tällainen aika hurjalta. Meilläkin rempattu on olosuhteiden eli edellisen asukkaan neronleimausten pakosta purkamalla kaikki pois niin näyttää ihan normaalilta… Kiva jäädä seuraamaan millainen lopputulos on!

  • Reply Saara 04.07.2018 at 10:18 am

    Oi joi! Meillä on remontti pysähtynyt kutkuttavaan vaiheeseen yläkerrassa. Nyt kaikki mitä tehdään, tekee valmiimman näköistä, mutta0 pysähdyksissä on. Taas!
    Remottitouhuista huolimatta yläkerran tilanne näyttää kattoikkunoineen mielenkiintoiselta. Jään seuraamaan, miten remontti etenee.

  • Leave a Reply