Osa-aikaisen työntekijän rekry / MUJI pop up Kamppi

11.10.2018Kuva: pop up shop Habitare 2017

Osa-aikaisen työntekijän paikka, 2 kpl

Kampin kauppakeskukseen avataan ajaksi 29.10.2018 – 20.1.2019 MUJI pop up -kauppa. Liikkeen valikoimassa tulee olemaan sisustustuotteita, kodintuotteita, vaatteita sekä ruokatuotteita. Pop up -kauppa on MUJIn kolmas Helsingissä.

 

TYÖN KUVAUS
Pop up -kaupan osa-aikaisen myyjän työ sisältää myyntityötä, esillepanotehtäviä ja järjestelytehtäviä.

TYÖNANTAJA
Maire Haarla / Haarla Consulting & Design Oy

TYÖN KESTO
Työn kesto on osa-aikainen ja määräaikainen, ajalle n. 29.10.2108 – 20.1.2019. Myymälä on auki 7 päivää viikossa, ja osa-aikaisen työntekijän vuorot olisivat keskellä, iltaisin sekä viikonloppuisin. Vuoron kesto n. 4-8 h. Joulun aikaan osa-aikaisen työntekijän läsnäolo välttämätön. Viikkotunnit ovat alle 30 h.

SINÄ OLET…
…kokenut myyntityössä, ihana, iloinen, työhön itsenäisesti tarttuva, joustava, täysi-ikäinen, palveluhaluinen, kielitaitoinen (sujuva suomi ja englanti must, ruotsi ja muut kielet plussaa). IZettlen osaamisesta plussaa.

PALKKAUS
on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen tai vaihtoehtoisesti B2B-laskutuksella tuntipalkkana.

HAKEMUKSESI
Vapaamuotoinen lyhyt hakemus sekä lyhyt CV jätetään kirjallisena mailiosoitteeseen kettukarkkishop(at)gmail.com viimeistään su 14.10. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasi pysty vastamaan. Hakijalla tulisi olla mahdollisuus päästä käymään Helsingissä haastattelussa 15.-19.10.2018.

Toivoisimme myös, että laittaisit hakemukseen valmiiksi mahdolliset jo kalenterissasi olevat estopäivät pop up -myymälän aukioloajalle.
Hakemukseen otsikoksi: MUJI pop up 2 työhakemus / osa-aikainen

Ilmoitusta saa jakaa!

Ystävällisin terveisin,
Maire Haarla

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mutsi Mujiin 01.11.2018 at 9:39 am

    Jos ikinä Muji tulee Hämeenlinnaan, haluan teille töihin!

  • Reply Donja 06.12.2018 at 10:00 pm

    Kävin tänään 6.12. Mujin pop-upissa, ja ainakin ne kaksi nuorta myyjää, joiden kanssa asioin, olivat hyvin kohteliaita ja palvelualttiita. Eli onnistunut rekry! Myymälässä oli kaikkea kivaa tavaraa, ja pitää mennä vielä uudestaankin.

  • Leave a Reply