Tietoja Bloggaajasta

Blogia kirjoittaa sisustussuunnittelija ja sisustusliike Kettukarkki SHOPin omistaja, joka parhaillaan perheineen 2017 remontoi puutalokotia Käpylässä. Muuttopäivä uuteen on heinäkuun lopulla – tervetuloa seuraamaan remonttia ja sisustusvalintoja, joiden vaiheita blogissa näytetään tiiviisti! Perheeseen kuuluu harrastelijaremontoija Aavee (jonka jokainen remontti on ”viimeinen ikinä”), sekä 13-vuotias futaava ponnaripää ja 4-vuotias tuulikoneesta haaveileva nuori nainen.

Kettukarkki-blogissa kerron myös muista kiinnostuksen kohteistani, kuten luonnonkosmetiikasta (vinkkejä!) sekä puutarhanhoidosta (enemmän vinkkejä siitä mitä ei kannata tehdä).

”Vaikka sisustaminen ja asuminen on myös ammattini, onhan se nyt ihan sairaan hauskaa! Meillä innostutaan nopeasti – varasto saattaa muuttua hetkessä tyttöjen leikkimökiksi, keittiö vaihtaa väriä tai pihalle tupsahtaa terassi.”

Maire Haarla

Oletko kiinnostunut kaupallisesta yhteistyöstä Kettukarkki-blogin kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä, keksitään yhdessä jotain kivaa ja erilaista!

Sähköpostini: kettukarkkiblogi(at)gmail.com
Puh: 040 5545 283

No Comments

Leave a Reply